Het 90-dagen coachingstraject bestaat uit een 5-stappenprogramma en is speciaal afgestemd:

  • voor elke vorm van verlies tijdens de zwangerschap of vlak na de geboorte.
  • om te volgen na Hyperemesis Gravidarum.
  • of na een traumatische bevalling.
  • het traject is individueel of samen te volgen.
  • het helpt je krachtig op weg naar het vinden van een vernieuwde balans en energie.

Verlies tijdens of vlak na de zwangerschap komt vaker voor dan je denkt. Misschien verloor je een prille zwangerschap of had je een afgebroken zwangerschap? Ook een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, een abortus, het verliezen van embryo’s in een vruchtbaarheidstraject of het verliezen van een tweeling(helft) heeft diepe impact. Misschien merk je tijdens een volgende zwangerschap dat je erg angstig bent. En denk je vaak aan je kindje dat maar zo kort bij je was.

Zelfs jaren later kun je nog veel last hebben van dit verlies. Je hebt weinig energie en voelt je boos. Het wegstoppen van je emoties heeft vaak geen zin. En met piekeren ben je ook nog niet echt veel verder gekomen. Misschien voel je je schuldig. Soms is het heel eenzaam, omdat je niet goed weet met wie je erover kan praten. Je bent het vertrouwen in je lichaam kwijt. En ook voor je relatie heeft het gevolgen. Herken je dit?

Een zwangerschap is topsport. Voor je lijf en je geest. En het is niet vanzelfsprekend dat dit goed gaat. Sommige vrouwen krijgen te maken met extreme misselijkheid, die niet stopt na een paar weken. Of andere gezondheidsklachten, zoals bekkeninstabiliteit of diabetes. Dit haalt je flink uit balans. De zwangerschap verloopt niet zoals je gehoopt had. De roze wolk is eerder donkergrijs. Of misschien wel gitzwart. Ook hiervoor kun je bij mij terecht. Vanuit eigen ervaring weet ik hoe zwaar dit kan zijn. 

Wil je de regie terug over jouw leven? Laat een bericht achter, dan neem ik binnen een dag contact met je op. We bespreken samen waar je verlies, en waar je verlangens liggen. En wat voor jou de juiste begeleiding is. Ons eerste gesprek is altijd gratis.