Afscheid nemen is niet iets wat je zomaar even doet. Je blijft er vaak je hele leven mee bezig. Niet continu. Maar steeds weer opnieuw en steeds net iets anders dan eerst. Vlak na het overlijden van een dierbare kun je vol zijn van alle emoties, terwijl anderen zich leeg voelen. Het kan dan heel moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden voor wat je zo graag nog wilt vertellen. Terwijl het zo belangrijk is dat de uitvaart zorgvuldig en betekenisvol verloopt. Vaak denk je er nog aan terug, en kun je kracht halen uit de muziek die is gedraaid. Of de mooie dingen die zijn gezegd. 

Ik help je graag om jouw herinneringen vorm te geven in een mooi verhaal. Dat je zelf voorleest tijdens het afscheid. Soms is het genoeg om te weten dat ik achter je sta. Met net dat steuntje in de rug lukt het je wel om zelf te spreken. Of wanneer dat te zwaar is voor je, dan draag ik met liefde voor. 

Wil je dat we samen de juiste woorden vinden voor jouw verhaal? Bel me, of stuur een bericht. Dan neem ik nog dezelfde dag contact met je op. En stemmen we af waar je behoefte aan hebt.  Ons eerste gesprek is altijd gratis.